torsdag den 31. januar 2013

Nordjyllandsindsamling


Dette er en god anledning til, at få ryddet op i klædeskabet og en god anledning at tage til marked og forhåbenligt finde nogle fine ting og gøre nogle gode kup.

Jeg har været i gang med at tømme loft rum, kælderrum og gemmer i skabet.





GOD WEEKEND

onsdag den 30. januar 2013

Ak typisk

Arr i aften, egentlig lidt tilfældig, kom jeg til at bladre i diverse reklamer, ikke så tit at jeg får reklamerne kigget. Men ja så skete det som jeg så hader, der er noget jeg virkelig gerne vil eje, men men men her midt i ugen er disse fine ting med dyreprint nok udsolgt... Øv bøv too late

"Menneske på trods"

Jeg har studiejob på center for døvblindhed og høretab i Aalborg. Jeg arbejder i boformen for børn. Jeg er rigtig glad for mit arbejde og synes det er rigtig spændende og meget inspirerende.

For nylig var der en udstilling på nordkraft af fotografier af mennesker med døvblindhed. Jeg synes udstillingen var helt fantastisk og meget sigende.

Udstillingen hedder "menneske på trods"




















søndag den 27. januar 2013

Mr. P

I soveværelset har jeg mr. P til at stå, jeg har i karton lavet et slips til ham, synes det er så fint et udtryk det giver, at han har slips på.

God søndag der ude









fredag den 25. januar 2013

Mig som fødselslar

I går havde jeg fødselsdag. Jeg havde en rigtig dejlig dag med gæster, gaver, kage og en masse hygge.

Hindbærsnitterne og cheesecaken (Manhatten cheesecake), var super lækker og egentlig ret nemt at lave. Begge opskrifter var fundet på madmedhjertet.dk. Der er så mange lækre opskrifter på hendes blog.













tirsdag den 22. januar 2013

Banksy

Banksy er graffiti-kunstner i Storbritannien, hans/deres identitet er uvis. Men det er nogle vildt flotte værker Banksy laver.

Jeg er meget fascineret af værkerne, de er rigtig godt tænk, og flere af dem politiske..

Her er nogle billeder af nogle værker. Billederne er lånt fra Banksys facebookside





















mandag den 21. januar 2013

Her er lidt billeder fra bloomingvilles nyeste katalog, spring 2013. Jeg synes at bloomingville laver mange fine ting til forholdvis billige penge - dejligt når man er studerende. Il gusto i Aalborg er begyndt at føre mærket. Hvor kan jeg ellers købe det?

http://www.bloomingville.dk/da-dk/katalog-spring-2013.aspx















søndag den 20. januar 2013

I denne kolde tid.

Uhh kulden har ramt Danmark og giver mig lyst til at putte i hjørnet af sofaen med en lækker, varm, vamset plaid, og det ville bestemt ikke gøre noget at plaiden ville pryde min stue samtidigt.

Her er lidt af de tæpper jeg synes godt om i tiden.
Hay baby dot tæppe, de fås i mange farver og er vild med det karry gule og det grå. Twist a twill tæppe, det er så fint og grafisk. Strikket plaid fra by nord, jeg elsker bare tæpper og puder i strik. Uldtæppe fra Rosenberg CPH.
Squares plaid fra Ferm living, smukt og grafisk.