søndag den 31. marts 2013

Folderi

Jeg har eksperimenteret lidt med folde papir, og har foldet en diamant, DIY kan findes Her

Jeg synes, at det var svært at sætte de to dele sammen med lim, men der skal nok bare mere træning til. Det må forsøges en anden dag.

Her kan resultatet ses



lørdag den 30. marts 2013

Noget jeg altid mangler...

... er bøjler. For nylig var jeg i Søstrene Grene, de havde fået metal bøjler til knap 2 kr stykket og så havde de igen fået deres velourbøjler i forskellige farver. De fås i almindelig bøjle størrelse og så i en størrelse der passer til børnetøj, de koster ca 6 kr stykket. Jeg synes de er rigtig fine og fungere godt. Tøjet glider ikke af dem og bedst af alt er de tynde så der kan hænge mange ved siden af hinanden i skabet.



fredag den 29. marts 2013

Hjemvendt til kulden igen

Efter en uge på Tenerife med 20-25 grader og solskin hver dag, er jeg nu hjemvendt til det kolde Danmark.

Her er lidt billeder fra vores tur.















tirsdag den 19. marts 2013

Lækkerier

I dag har vi haft håndbold afslutning med U6 - og jeg var så heldig som træner at få en pose fra fru Ronne, med chokolade, lakridsmandler, marcipanæg, påske the og kaffe... Mums hvor lækkert, så i aften skal vi hvis lig hygge lidt med lækkerier i min nye slikskål.





mandag den 18. marts 2013

Blæsende mandag

Mens vi venter på foråret, må man forsøge at få lidt forår i stuen.







lørdag den 16. marts 2013

Dagens lopper

Dagens små fund, slikskål med tekst familie guf, en vase som er tænkt til at tegne på og en marmor smørbræt - som jeg synes er fin med et lys på. Kom af med bare 40kr for alle tre ting.

Der udover har jeg købt en lille mælkekande fra excel i Rema til 20kr.







torsdag den 14. marts 2013

Archi tegn

Var forbi Archi tegn i dag, der er simpelthen så mange fine og lækre materialer. Købte mapper i fantastiske farver, neon tusser, tape og en tegneblok.

Og så var jeg lig forbi søstrene grene efter lidt af deres hvide postkort og gråt papir.

onsdag den 13. marts 2013

HAY Lagersalg

Øv hvor vil jeg gerne afsted til dette lagersalg, det er desværre i Horsens og lidt for langt væk, sådan en hverdags aften.

Men så kan jeg jo gøre lidt reklame for det... Se evt. Rumid.dk

lørdag den 9. marts 2013

Tegnehjørnet

Har været i tegnehjørnet her til aften med en sort tusch, havde hvide postkort fra søstrene grene som jeg har tegnet små enkelte tegninger på, med inspiration fra diverse blogs.
Jeg synes det er afslappende at sidde og sætte streger på papir.

Se nedenunder hvad det blev til.

Kobber hoptimister

Er helt vild med disse kobber hoptimister. Så dem i dag i Bahne.



fredag den 8. marts 2013

Min elskede Globus

Elsker min globus. Den er fin i dagslys og super hyggelig når den er tændt om aften..







torsdag den 7. marts 2013

Rejsekuffert

I weekenden var jeg et smut på loppe-trip. Og så denne helt fantastiske rejsekuffert, med bøljestang og skuffer. Stedet ville have 3300 kr for og den synes min SU-indtægt ikke om, så den måtte blive stående. Men hold nu op, hvor jeg syntes den var mega fed.

Et lille kup

Købte i går disse flotte grafiske kasser i Rema, de var sat stærkt ned, så gav 25 kr for alle tre.

onsdag den 6. marts 2013

Herligheder i porcelæn

Denise der har bloggen *herligheder, har lavet en DIY. (Super flot blog og shop hun har.) Jeg var fuldstændig vild med ideen, så har selv været i gang her hjemme. Jeg har brugt plastik dyr, som jeg købte i zoo den anden dag. En hjort, en pingvin og en struds. Strudsen er dog kun blevet malet hvid og er ikke limet i et fad/skål endnu. 

Jeg synes de to fade er blevet super fine. Det eneste minus der er, er at det ikke er lige så holdbar som hvis det er lavet i porcelæn, ligesom Lærke Langballes keramik.







 

tirsdag den 5. marts 2013

Lidt Krea-tid

Endelig var der et hul i kalenderen til at være lidt krea-aktiv igen. Så jeg har været igang med mine nyerhvervet porcelænstusser og color dekor-bogstaver, kan ses her. Nu står det til tørre og skal bages i morgen. Glæder mig til at få blomster i potterne med striber, lys på fadet og nødder i skålen:-)




 Lopperne fra weekenden og lidt Ikea porcelæn.





Tænker jeg vil have små planter i potterne, men kunne også bruges til tusser, eller tandbørsten. Jeg synes at striberne giver et fint enkelt udtryk. Jeg fandt inspiration i Anne Blacks fine design og Fru Hansens blog (Super fin blog) 


Color Dekor- bogstaver er simpelthen så fine og nemme at arbejde med, er slet ikke færdig med at arbejde med dem. De kan købes her.

Fandt dette fine ovale fad på genbrugen til en 10'er og så er det helt fladt som en plade bare, synes det var så fint, inspiration fra Liebes fine firkantet fad. Glæder mig til at have et lys der på.