tirsdag den 30. juli 2013

DIY Køleskabsmagneter


Her i eftermiddag, mens det regnede, lynede og tordnede, lavede jeg lige nogle grafiske køleskabsmagneter. Brugte magnetisk papir fra Tiger, neon dots og neonpapir fra Søstrene Grene og masking tape. 

Bogstav magneterne lavede jeg her.





mandag den 29. juli 2013

Psst....

Søstrene Grene har dots og stickers i mange farver til knap 5 kr pakken. Jeg købte også neon ark med klister på bagsiden til knap 7 kr. Så kan man selv vælge hvad man vil klippe ud.


Notesbog fra Søstrene Grene med stickers, dots og klisterpapir:-)

Pudsede fyrfadstager

Jeg har fået pudset messing stagerne jeg købte i sidste uge, lidt udenfor Skagen. De er blevet så flotte.

              Før                       Efter

tirsdag den 23. juli 2013

Dagens loppefund

Jeg har i dag købt de fineste messing fyrfadstager. De skal bare lige pudses. 

onsdag den 17. juli 2013

Hjemmelavet lemon curd

Til mit første teammøde, havde en af mine kollegaer hjemmebagt brød og lemon curd med. Det smagte altså bare himmelsk. Så nu har jeg også forsøgt at lave det, og det er altså nemt at lave.

Opskrift:

Saft fra 3 citroner
3 past. Æg
175 g sukker
60 g smør 

Æg, citronsaft og sukker kommes i en gryde. Varm ved mellem varme indtil det bliver cremet. Tag cremen af varmen og kom smøret i og rør rundt til de. Er smeltet. 

Opbevar det i et glas i køleskabet.


Mmm det smager fantastisk på brød. Kan også bruges i desserter.

tirsdag den 16. juli 2013

mandag den 15. juli 2013

Bagagerumsmarked i Aalborg

Den anden søndag i måneden er der bagagerumssalg i Aalborg og det er noget der trækker folk til. Der er i mellem 75-100 boder. Så der er virkelig en masse ting og sager man skal igennem. Min svigerinde og jeg tog der ud i går og heldet var med os. Vi fandt bare så mange gode ting. Mit guld kan ses nedenunder.



Stelton stål termokande med både almindelig låg og picnic låg. To metal madkasser fra dixi.

Knivblok fra Endeavour til 75 kr, den koster 599 som ny, min kæreste og jeg fik en i julegave, så jeg købte den for min søster. Syv plastik bøtter ala Erik Kold, jeg fik alle syv for 25 kr.

Endelig fandt jeg min længe ønsket Bjørn Wiinblad vase, det var det første jeg købte. Jeg forelskede mig i glassuren på den anden lille potte, og til 5 kr kom den også ned i posen.

Mit sidste køb var et par Vero moda jeans med print, de var vasket tilpas mange gange så printet ikke er for tydeligt og hun skulle kun have 10 kr for dem, bedst af alt de passer.

fredag den 12. juli 2013

onsdag den 10. juli 2013

Gårsdagens lopper

En veninde og jeg tog på loppe-tur i går. Og jeg synes egentlig vi kom hjem med mange gode fund og bedst af alt var vi meget heldige med at det var rigtig gode priser. 


Ansigtskrukker, er vilde med de to små. Den store var den første ting jeg købte i går, og havde nok ikke købt den hvis jeg havde set de to små først. Men man skal jo slå til når man er der. Kender I ikke det?

Marmor køkkenrulleholder

Kunne ikke stå for de to skåle/fade, var vild med farverne. Det er desværre svært at se de flotte farver på billedet. Den blå skål er fra Løvemose

Mint plast fad, rigtig fin farve. Grå vase og en lysegrå keramikvase fra Hyldalhus.

Rundt marmor fad, mint fadet igen og en øl plakat, som jeg gav min kæreste i gave.

Det sidste er geometriske træ figurer, ved  ikke præcist hvad de skal bruges til, men fik alle sammen for 10 kr..

Nu skal det hele vaskes og så må jeg se om jeg kan finde plads til det hele.

God dag der ude:-)

mandag den 8. juli 2013

Første hakket projekt er færdigt

Lærte at hækle i weekenden, og ja i dag sprang jeg så ud i tunesisk hækling, som er en kombination af strik og hækling. Så aften er blevet brugt på at lave et iphone etui og ja det er fyldt med skønhedsfejl. Var bare lidt sjovere at eksperimentere og samtidigt få et produkt ud af det. Så ski med der er fejl,  sådan er det jo når ting skal læres. Men en fantastisk følelse at et projekt er færdig;-) 
Jeg er vild med den struktur tunesisk hækling giver.



Her er to hæklet lapper til et større projekt. De er hæklet med fast masker.



søndag den 7. juli 2013

Psst

Der er lækkerier NETTO... Sengetøj, puder og viskestykker med natur- og dyreprint..

Nedenunder kan I se de viskestykker jeg købte. Har en plan om at jeg vil sætte en neon hang på viskestykkerne, ligesom disse viskestykker.




Der øves og øves

Projekt "lær-at-hækle" er sat i gang. Min lillesøster er sindssyg dygtig til at hækle og i går da jeg var på besøg hos hende, lærte hun mig lidt teknikker til at hækle. Det var bare så hyggeligt at sidde i hver sin ende af sofaen med et glas rødvin og hver sit hækletøj og snakke om løst og fast. I dag har jeg nydt solen fra terrassen med hæklenålen og der er blevet eksperimenteret. 

Nu skal der bare øves en masse.




torsdag den 4. juli 2013

Lige et lille fif

Jeg elsker simpelthen at flytte rundt på billeder og nips, det betyder også at i forhold til billeder, så skal der nye søm i væggen hver gang man bytter rundt. Det er faktisk også en af grundene til at jeg ikke har billeder på væggene, men i stedet har jeg galleri hylder så jeg har mulighed for at bytte rundt, en gang i mellem. 

I stedet for søm i væggen kan man også hænge billeder på væggen ved at bruge masking tape, jeg har købt sort masking tape, som jeg har brugt til at indramme billederne fra Karina Bækkelund og mine Tintin tegninger. Wupti billeder i ramme på væggen og nemt at flytte hvis jeg bliver træt af deres placering.





Mapper og notesbøger

En nem måde at gøre sine mapper og notesbøger lidt mere inspirerende at kigge på, er ved brug af klistermærker og neon dots. Man kan finde mange fine mapper og notesbøger i Søstrene grene, i flotte farver. Jeg har købt nogle mapper i Archi Tegn og andre fine ting, kan ses her og her.

//Bogstav klistermærker fra Panduro //Dots fra Archi Tegn //Print af marmor 
//HAY saks //lim og tusch


                                                  


                                                  
                     //Fin mint notesbog fra Søstrene grene   //Mappe fra Archi Tegn


 Resultaterne efter lidt klippe/klister





onsdag den 3. juli 2013

Du er prikken over i'et.

Langt om længe tog jeg mig sammen til at komme på instagram - og ja det er inspirerende at se andre flotte billeder.

Jeg kunne ikke stå for Myminmys fine tryk "Du er prikken over i'et", du kan se det her. Camilla Maria som også har bloggen Myminmy er simpelthen bare så dygtig og inspirerende.

Hun er i gang med et nyt projekt sammen med Pernille der har bloggen Byhornung. Det ser meget spændende ud, du kan følge dem på instagram Byhornungogmy.

Så må indrømme at jeg blev så inspireret af Camilla Marias fine tryk, at jeg har lavet mit lille billede, med teksten: "Du er prikken over i'et". Mit lille billede er lavet på et lærred med ramme fra Søstrene grene, hvor plastikken blev på lærredet. Derudover har jeg brugt klistermærker og dots.






Endnu en collage er kommet i ramme, og har indtil videre fået plads på bambus rullebordet. Det var den jeg lavede her.