fredag den 29. november 2013

Stilleben #2

Stilleben af min nye mintgrønne skål med skygger fra min Hay klemmelampe.


onsdag den 27. november 2013

Inspiration fra sidste år

Nu er det lige om lidt at jeg skal have pyntet op til jul herhjemme, så jeg bladrede lige billederne igennem fra sidste år, for at få lidt inspiration.


Jeg skal helt sikkert have et rensdyr på min væg igen i år, i år bliver det i sort/hvidt stribet tape, mine gamle julekugler kommer igen i år i den fine glas vase jeg har fået af min faster og så skal jeg bruge mine HAY display me kasser til at have julerier i. Julen handler jo også lidt om (hvert fald her hjemme) at pakke nogle af de vante sager væk og finde julepynten frem. Så har man en masse nye ting at kigge på i julen og efter jul virker der lidt tomt, men samtidig også bare dejligt at få sine elskede sager frem igen efter en måned gemt væk. Det elsker jeg virkelig ved julepyntningen.

Du kan se indlægget om rensdyret og vasen med julekugler

tirsdag den 26. november 2013

Instagram

Glimt fra min instagram profil, man er velkommen til at kigge med. Mit brugernavn er sberiksen.







mandag den 25. november 2013

Svaghed for kobber

Jeg har altså en svaghed for kobber i tiden, og kæresten min har absolut ikke samme kærlighed til kobber som mig, hvilket også har resulteret i at jeg helst ikke skal købe mere kobber. Meen er svært at gå forbi når man støder på fine ting i kobber til billige penge i genbrugen, denne gang kom jeg hjem med en kobber vase til 15 kr.



fredag den 22. november 2013

Grantræet

Jeg har i Bilka købt det fineste lille grantræ, Nøj hvor jeg synes det ser fint ud i den fake Lyngbyvase.


Tip! Kunne være en fin værtindegave til bare 70 kr.

torsdag den 21. november 2013

Lørdagens lopper

I lørdags var jeg til indendørsbagagerumsmarked i Aars. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente af marekedet, men gik derfra med en positiv oplevelse af markedet og tænkte det må jeg besøge igen. Markedet er hver lørdag i december og januar kl. 10-16 - pånær den 21. og 28. december.

Jeg købte et hus i beton, to små gamle nisser og en påske and som jeg tænker kan bruges året rundt, hvis dunene lige pilles af. Mit sidste køb var en lille fin mint grøn porcelænsskål.




onsdag den 20. november 2013

Glimt








#1 En porcelæns stjerne fra Rema er kommet på min MORFO lysestage 
#2 Min nye Kay Bojesen abe 
#3 Den anden dag købte jeg røde bær grene og en fin lysestage fra NETTO 
#4 Nye lopper placeret på vores Muuto reol 
#5 Værtindegave til årets første julefrokost 


Den anden aften blev jeg lige gjort opmærksom på at mit bidrag til Søstrene Grenes jule konkurrence var med i en collage, som reklame for konkurrencen - og så var mit billede endda det største i collagen. Jeg blev bare super stolt da jeg så det. 

mandag den 18. november 2013

En ide

.. som jeg så i Alt for damernes Interiør. Jeg synes ideen var rigtig fin og for noget tid siden købte jeg en kasse i Netto, jeg havde bare ikke rigtig fundet ud af, hvor den skulle hænge eller hvordan den skulle hænge - så ideen faldt lige i min smag.

Jeg har hængt den i entreen på en af vores sømknager, bundet op med et sort bånd. Jeg synes det ser super fint ud - bonus er, at jeg bare kan pille den ned, hvis jeg bliver træt af det, nu hvor der ikke er boret huller i væggen.   





fredag den 15. november 2013

En ny beboer

Åh så heldig jeg er, min søde kæreste kom hjem i dag, med en ny beboer, den fineste Kay Bojesen abe. Jeg er vild med den og har længe ønsket den:-) god fredag derude

torsdag den 14. november 2013

DIY juleophæng #4

Julekugler ala Ferm Livings julekugler.

Jeg brugte stribet masking tape fra Søstrene Grene, satte det på tværs på et A4-ark, klippede dem ud og delte dem i to. Der efter satte jeg dem på en sytråd med en nål og dannede julekuglen med perle i bunden og i toppen.




mandag den 11. november 2013

Et nyt loppefund

Jeg har i weekenden været på besøg hos mine svigerforældre og jeg har en antik-loppe-biks, som jeg besøger hver gang det er muligt. Dog er det Langt fra hver gang jeg køber noget, fordi priserne er lidt i den dyre ende, men der er så mange fine ting at kigge på, så jeg nyder at besøge butikken.

Jeg har bl.a. købt min elskede globus der og i weekenden købte jeg den fineste vase. 




Umiddelbart ikke en kendt kunstner, men jo også ligegyldigt når den er fin;-) nogen der kender kunstneren? 

søndag den 10. november 2013

DIY juleophæng #3

Jeg har lavet lavet nogle kork ophæng med Dip dye-effekt, perler og labels fra min præge-dymo.

Jeg har brugt kork dækkeservietter fra Søstrene Grene, jeg lavede en model i papir, som jeg klippede efter. Juletræerne klippede jeg i fri hånd.

Jeg brugte masking tape til at markere, hvor dip dye-effekten skulle være.

Materialer:
Dækkeservietter i kork fra søstrene grene 
Hvid maling 
Masking tape
Lædersnor
Træperler og blandede plastik perler fra søstrene grene
En præge-dymo










torsdag den 7. november 2013

Kobber-jul

Noget der er svært at undgå at støde på i årets julepynt, er kobber. 

Jeg har i dag i il gusto købt tre kobber-julekugler til 10 kr stykket, de er helt fantastiske. 



Stilleben

Jeg vil lige vise jer et stilleben af et af mine nye loppefund. Jeg synes nemlig den passer så godt sammen med min Kähler lysestage, Wiinblad skål og min kobber lysestage fra Skjalm P.

onsdag den 6. november 2013

Diamonds #2

Jeg har ud af kobber tråd, formet en diamant. Dette er det første forsøg og ikke helt som jeg gerne ville have den, men er synes alligevel den er ret fin med sit krøllet look.